Kan du lova att bygga en ishall i Oxelösund?

 1. Tack för din fråga. Nej tyvärr kan vi inte lova det. Men om efterfrågan bland kommuninvånarna finns, tittar vi gärna på möjligheterna för att bygga en ishall.

  NEJ
  Jannike Zetterman
  Vice Ordförande, Sverigedemokraterna Oxelösund
 2. Att lova en ishall när ekonomin ser ut som den gör de kommande åren vore ansvarslöst. Kommunerna, även Oxelösund, kommer att få prioritera vård, skola och omsorg. Samtidigt tycker vi att det vore toppen om en ishall kunde uppföras. Men detta kräver att kommunen växer ytterligare med fler invånare och får en stabilare ekonomi. Föreningar, sponsorer och ideella insatser kommer att krävas. Men, som även S säger: “välfärden först”!

  NEJ
  Bo Höglander
  Gruppledare
 3. Nej, det kan jag inte. Det är inte en prioriterad investering i Oxelösund enligt min uppfattning.

  NEJ
  Klas Lundbergh
  Toppkandidat tillika gruppledare för Liberalerna Oxelösund
 4. Miljöpartiet har redan lagt fram ett förslag till kommunfullmäktige om att utreda en ishall tillsammans med en ny sporthall på Ramdalen. Vi kommer att kämpa för att dessa också ska byggas. Oxelösund behöver nya hallar som kan inrymma många olika sporter för allmänhet och klubbar men även för konferenser och konserter. Vi måste investera för att locka fler invånare för att kunna satsa mera på välfärden för alla, både gamla och unga. Inte ställa dessa satsningar eller olika grupper mot varandra.

  JA
  Björn Johansson
  Ordförande i Miljöpartiet i Oxelösund
 5. Nej tyvärr, det kan vi inte lova.
  Däremot är vi gärna med och för diskussioner om det är möjligt, vilka krav som finns, målgrupp osv.
  Det är många frågor som måste ställas samt mot andra prioriteringar. Ekonomin är ansträngd.

  NEJ
  Dag Bergentoft
  Oppositionsråd (M)
 6. Nej det kan vi inte lova. I samband med att vi bygger en ny sporthall ska vi undersöka frågan men investeringar i förskola, skola och särskilt boende är prioriterade för oss.

  NEJ
  Catharina Fredriksson
  Kommunstyrelsens ordförande
 7. KD vill satsa på en sporthall före t.ex. en ny restaurang vid Läget, men tyvärr tror jag inte att vi kommer att kunna bygga en ishall också.
  Vi måste se till att det finns skolor, äldreboende eller förskolor först.

  NEJ
  Göran Bernhardsson
  KD-kandidat till kommunfullmäktige