Kan du lova att ni tar bort kostnaden för spädbarn på badhuset är ju idiotiskt föräldrarna betalar ju för sig räcker inte det ?

 1. ”Alla betalar inträde i Simhallen oavsett om personen badar eller inte. Enda undantaget är den som följer ett barn som deltar i simskola, då behöver den inte betala entré.” Däremot ser vi gärna ett tillägg till Gruppbiljett i form av en Familjebiljett, med samma villkor som Familjekort, som erbjuds till förmånligt pris.

  NEJ
  Mica Vemic
  Gruppledare SD Katrineholm
 2. Hej!
  Det här är inte en fråga som vi har diskuterat i Centerpartiet, men det är väl rimligt att det tas en diskussion om detta vid en översyn av taxorna.

  NEJ
  Inger Fredriksson
  Gruppledare
 3. Håller med om att detta är ingen bra lösning. Vi måste lösa detta utifrån familjesituationen. Föräldrar betalar även om dom inte “badar” blir feltänkt. Vi får jobba på en förändring.

  JA
  Joha Frondelius
  Gruppledare
 4. Hej John och tack för frågan.
  Vi kan inte lova att ta bort avgiften då vi varken diskuterat i partiet eller är för närvarande fullt insatta i bakgrunden till beslutet. Vi Liberaler kan däremot lova att sätta oss in i detta och se om regeln tillämpas enligt intentionen bakom beslutet. Det vore rimligt att se över detta och se om inte väldigt små barn kan få inträde gratis i sällskap med vuxen.

  NEJ
  Jesper Ek
  ledamot i kommunfullmäktige
 5. Jag kan inte lova utan att först få koll på vad som är bakgrunden till beslutet. Men jag håller med om att det verkar orimligt att ta betalt för spädbarn.

  NEJ
  Ylva G Karlsson
  Gruppledare och kandidat till fullmäktige
 6. Hej
  Moderaterna i Katrineholm vill att spädbarn, mellan ett och tre år, tillsammans med betalande vårdnadshavare ska få bada utan kostnad.

  JA
  Lars Härnström
  Gruppledare