Kan du lova att du som politiker förklarar för mig vad en röst på ditt parti innebär? (Har ej bestämt mig ännu vad jag ska rösta på)

 1. Vi vill ge våra ungdomar friheten och möjligheten att själva hitta vägen ut i livet och för att nå dit sätter vi stort fokus på skolan. Lugn och ro i skolarbetet. Fler lärarassistenter. Tidigt stöd och tidiga betyg. Vi kommer arbeta hårt för att få helgjour på Vårdcentralen i Gnesta. En jourstab bedömer om patienten går att behandlas hemma. Vi vill slippa skjutsproblematiken och väntan på akuten i Nyköping. Gnestas äldre 85+ ska själva få välja hur de vill ha det på ålderns höst.

  JA
  Sarah Kinberg
  ordförande
 2. Tack för din fråga!Det kan vara bra att undersöka vad som faktiskt har blivit genomfört de senaste åren och om man är nöjd med hur det ser ut i samhället idag.Är man inte det bör man troligen rösta på ett parti som inte haft makten de senaste åren och på så sätt gjort sig skyldig till dess utveckling.Vi vill ha en seriös migrationspolitik,vi vill ha ett land som håller samman,vi vill ha en välfärd värd namnet,vi vill ha ett tryggt samhälle och mycket annat.Läs https://sd.se/asiktsdokument/

  JA
  Maria Richthoff
  Ordförande
 3. En röst på Miljöpartiet är en röst på miljön, solidariteten och jämställdheten. Miljöpartiets Gnesta är en kommun som visar vägen mot en hållbar värld. Vi går till val på att stärka kollektivtrafiken, höja våra miljömål, satsa på lärarna och ge mer resurser till vårt levande kulturliv. När vi styr Gnesta de kommande åren kan du bland annat räkna med fler cykelbanor, stärkt stöd till landsbygden och mindre gruppstorlekar i förskolan. Du hittar vår lokala politik på http://www.mp.se/gnesta.

  JA
  Gustav Edman
  Gruppledare Kommunfullmäktige