Kan du lova att toaletten på Malmköpings busstation sköts som ju kommunen lovade när toaletten i stadshuset stängdes? Det har nu gått flera månader.

 1. Frågan om offentliga toalett i Malmköping har varit på tapeten flera gånger. Vi Moderater har i Samhällsbyggnadsnämnden gett i uppdrag till förvaltningen att ta fram förslag hur frågan ska kunna lösas. Detta eftersom att det finns ett stort behov av rena och öppna offentliga toaletter, i hela vår kommun.

  JA
  Emma Dahlin
  Gruppledare/Oppositionsråd
 2. Ja det kan vi lova. Har vi en funktion så ska också fungera.

  JA
  Jonas Thyrén
  Ledamot kommunstyrelsen
 3. Finns där en offentlig toalett ska den fungera och hållas öppen men vi behöver också se över kommunens offentliga toaletter överlag.

  JA
  Rose-Marie Fältskog
  Kandidat till kommunfullmäktige
 4. Naturligtvis ska kommunen sköta om de toaletter den har ansvar för. Toaletten i Malmköping har tyvärr varit vandaliserad, vilket är anledningen till att den just nu är stängt. Men förvaltningen som ansvarar för toaletten har fått i uppdrag att se över hur vi bäst kan hantera frågan om toaletter i fortsättningen.

  JA
  Karina Krogh
  Gruppledare Centerpartiet i Flen
 5. Ja, det kan vi. Vi kräver att den mest självklara servicen fungerar, detta har vi påpekat i kommunfullmäktige. En turistort som Malmköping utan offentliga toaletter är en skandal.

  JA
  Berit Hyllbrant
  Gruppledare
 6. Tack för din fråga!
  Vi anser att det bör finnas minst en offentlig toalett i Malmköping, gärna två.
  Den vid busstationen har tyvärr blivit vandaliserad och det måste åtgärdas snarast.
  Det borde redan varit gjort.

  JA
  Christine Hallinder
  Ordförande
 7. Ja all form av kommunal service måste fungera på alla orter

  JA
  Anders Karlsson
  Kandidat Kristdemokraterna Kommunvalet