Kan du lova att se till att hela landsbygden i Flens kommun snarast får tillgång till bredband? Just nu står utbyggnaden still.

 1. Vi i Centerpartiet har drivit bredbandsfrågan sedan många år tillbaka och ja, vi kan lova att hela landsbygden i Flens kommun kommer att få erbjudande om fiber inom det mål som vi satt i kommunen; nämligen år 2020. Just nu pågår arbetet i Bettna, Vadsbro och Humledal, och IP-only kommer fortsätta utbyggnaden steg för steg i alla områden.

  JA
  Karina Krogh
  Gruppledare Centerpartiet i Flen
 2. I enlighet med tidigare fattade beslut i fullmäktige i Flens kommun där vi Moderater ställt oss mycket positiva till en bredbandsutbyggnad vilken har som målsättning att vara färdig 2020 bevakar frågan och har för avsikt att göra allt vi kan för att utbyggnaden sker i hela kommunen.

  JA
  Emma Dahlin
  Gruppledare/Oppositionsråd
 3. Nej, snarast kan vi nog inte lova, men i det samarbetsavtal som kommunens ingått med IP only så skall 100 % av befolkningen ha tillgång till bredband med 100 mbit senast 2020. Vi räknar med att den tidplan IP only arbetar efter fortfarande gäller.

  NEJ
  Anders Berglöv
  Kommunalråd
 4. Bredbandsutbyggnaden på landsbygden är en fortsatt prioriterad fråga för oss.

  JA
  Rose-Marie Fältskog
  Kandidat till kommunfullmäktige
 5. Bredbandsutbyggnaden på landsbygden pågår i dag via olika aktörer och fortgår löpande. Alla hushåll i Flens Kommun ska ha fått erbjudande att installera fiber senast 2020 enligt vårt fastställda mål.

  JA
  Anders Karlsson
  Kandidat Kristdemokraterna Kommunvalet
 6. Liberalerna Flen lovar att “hålla foten på gasen” gällande fibernätet i kommunen. Vi släpper inte frågan.

  JA
  OXANA ERIXON
  Ordförande Liberalerna Flen
 7. Kommunen har ett samarbetsavtal med IP only och vi lovar att göra vad vi kan för att tidsplanen för bredbandsutbyggnaden ska hållas.

  JA
  Cecilia Friis
  Gruppledare
 8. Tack för din fråga!
  Vi kan tyvärr inte lova att det sker snarast.Vi kommer däremot jobba för att tidsplanen som är satt (2020) ska hållas och snabbas på.
  Bredband är en stor del i en levande landsbygd och borde redan vara klart.

  NEJ
  Christine Hallinder
  Ordförande